--->: 11 ahmed tertibi
Ban konusunda da ben o konuda yetkili kişiyi çok iyi biliyorum, gerek görürse o seni banlayacak o kişide ne star ne aytalen ne ben nede Zulkarneyn
Arkadaşımız belliki bir sıkıntısı var tıpkı bu sitede olan bir çok arkadaşımız oldugu gibi lakin bugün sıkıntısı olmayan kim var ki...
Bende arkadaşımız yazdıklarını vede sizin ona vermiş oldugunuz yazıları okuyorum haklısnız sonu kadar önce saygı olacak ki burada ilim sahibi insanların iliminden veyada ehl-i dünya sahibi agabeylerin vede ablaların edecekleri dularda istifade edip yapılan duların yüzü suyu hürmetine sıkıntılarımızı aşmakta kendimize kalkan olaması için çabalamalıyız..
Konuyu taraf olmamda etken BAMLAMAK neye çözüm olacak ki...sonuçta tabiki edep sınırları içinde herkes her dedeğini söylemeli ki o zaman daha demokratik bir site olur...bu arada o arkadaşımızı USLUP konusunda vede SAYGI konusunda bende uyarmak istiyorum..son diyecemiz şu ki bamlamaktan ziyade arkadaşımızın sıkıntısı bunu ögrenmek bence daha mantıklı yol olacaktır..
|