Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2009   #11
ruhsalenerji
Administrator
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 134
Rep Derecesi : ruhsalenerji will become famous soon enoughruhsalenerji will become famous soon enough
Ettigi Tesekkür: 0
Aldigi Tesekkür: 4294967214
Standart --->: 11 ahmed tertibi

şimdi ben bu hasanın derdini tam olarak çözemedim kendisi ile bi görüşelim arkadaşlar kimse müdahil olmasın .evet hasan kardeşim tertiple ilgili bir sorununmu var ?tertiple ilgili bir araştırma yaptın mı?burda kimsnin çekmemesi gereken zikirler nerde?? benim kjaç tane mesajımı okudun ,beni yoksa karıştırdınmı birisi ile bahsettiğin komik şeyler için uzun süredir konu açıp bi yerlerini yırtan kişi benim istersen geriye dönük bir araştırma yap .ben mürşit olsam veya olmasam bunun sana ne faydası olurki bilgin dahilinde mantığına uymayan veya zararlı gördüğün şeyler hakkında zaten uyarı ve yorum yapablrsin ama bunları yaparken kendini komik duruma düşürmezsen iyi olur gibime geliyor oruç başınamı vurdu bilmiyorum ama kişisel bir problemin varsa ben gereğini yaparım kendin foruma giremezsin zaten bir daha banlamaya gerek yok .biz kimin nerelerde ne isimlerle neler yaptığını biliyoruz evelallah yanlış adrstesin .şu olayı tam bir açıklada bende sana son sözümü söyliyim fazla vaktim yok çünki bu saçmalıklara harcayacak
ruhsalenerji isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla