Alıntı:
gizemli´isimli üyeden Alıntı
sevgili star abi ama adam huddam agırlar gibi azemeti okuyor yani saygı hürmet selamlama hepsine tamamen uyuyor..sufli bir varlıga o azemeti ve selamlamayı yaparsan kaçmazmı veya davete icabet edermi..
|
evet gizemli kardeşim azimetler bu şekilde okunur genelde de sufli bi varlığa okununca kaçmaz ,ayrıca gelenin o oladuğunu anlayamazsın vsvs ya çok derin mevzular iştede .en azından şunu bilelim yeter adı anılan ayetlerin yada surelerin hüddamları denilen varlıklara bu tür shovlar yaptırılamaz bunu iyi biliyorum çünki gerçekten çok değerli ve bilgili kişilerin bazı şeylerine şahit olduğum için biliyorum yoksa bende ayıt edemem yani bende o ilim yok hatta çok fazla yorum yapacak ilimde yok da bundan eminim yani gerisini tartışamaya devam edelim sorun değil ..bak mesela fincan daveti yapıpta melek çağıran var .ben size analatacam bu layı herşey hikaye değil herşeyde okunduğu söylendiği gibi değil de şu an vakit yok başım kalabalık ama bunla ilgili güzel bi dosya hazırlatacam ben size merak etme .