Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-18-2010   #1
6his
Banned
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 39
Rep Derecesi : 6his is on a distinguished road
Ettigi Tesekkür: 707
Aldigi Tesekkür: 590
Standart 6his rüya tabiri bölümü kuralları

arkadaşlar bildiğiniz gibi elimden geldiğince forumumuzda rüya tabirleri yapmaya çalışmaktayım .bunu hem burayı çok sevdiğim hemde bir borç bildiğim için yapıyorum . benim tabir bölümümde sıkça karşılaşılan sorular sebebi ile bir açıklama yazısı yazmayı uygun gördüm .ben devlet dairesinde çalıştığım için günün belirli saatlerinde aktif olabiliyorum bu yüzden bu kuralların yazıldığı mesajımın linkini moderatör arkadaşlar veya kıdemli üyeler gerektiğinde tabir sayfama ekleyebilirlerse sevinirim .. öncelikle özelden gelen isteklere cevap veremiyorum ,herkese tek tek özelden yorum yapmadığımı söylemek bile yorucu oluyor ,bu mesajlara geri dönüş yapamayacağımı ve kimsenin kırılmamasını rica ediyorum o yüzden özel mesaj yoluyla tabir isteğinde bulunulmazsa sevinirim .foruma herhangi bir katkısı olmayan bir ,iki mesajı olan arkadaşlarımızın yorumlarını bundan sonra yapmıyorum .forumda aktif olan ve en az 25 mesajı bulunan üyeler sayfama yazarlarsa onların yorumlarını yapacağım .yaptığım yorumlardan bir kaç gün sonra foruma girip tabirini okuyan ve bir teşekkür bile etmeden başka rüyasını yazan arkadaşlarımın yorumunuda yapmayacağım .ben burada katkı için bulunuyorum ve kısıtlı zamanımı benim gibi foruma katkısı olan arkadaşlarımdan yana kullanmak istiyorum hoşgörürseniz .herkese güzel günlerin işaretçisi olan rüyalar görmesini ve bunları bana zevkle yorumlatmasını dilerim .
6his isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla