Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-20-2010   #12
Mystical-Ex
Elit Üye
Mystical-Ex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 438
Tecrübe Puanı: 8
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Mystical-Ex is on a distinguished road
Ettigi Tesekkür: 871
Aldigi Tesekkür: 192
Standart --->: Uzaktan cisimleri hareket ettirme videosu (Okumadan da oluyormuş .) )

Alıntı:
italyan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İnsan dediğin 50 yıl yaşayan varlık. 7000 yıl yaşayan varlığı sorguya tutup perişan edebiliyor... Ama telekineziyi tek başına yapmaktan aciz... Bunu senin aklın alıyor mu ?

Cinlerin yaşlarınıda cinlerle mi tespit ediyorsun merak ettim bak şimdi
Öncelikle o 7000 yaşındaki valrık muhabbetine ben bizzat şahit olmadım sadee orda yazıyordu.O sorgulayan kişi de sallamış olabilir veya ona cevap veren varlık da.Başlıkta öyle yazdığı için ben de o şekilde yazdım.Doğrusunu Allah c.c. bilir.
Telekinezi olayını aklım alıyor.Ama sen farklı düşünüyorsan o da senin düşüncen.Daha önce bu tarz deneyim ve tecrübelerim oldu.
Cinlerin yaşlarını cinlerle tespit edemezsin genelde çünkü çoğu sallar aşırı ego olduğu için.Fakat cinslerine göre anlarsın.Bazılarının cinsi itibariyle o kadar yaşı olabiliyor.Ayrıca normalini çok kolay etkisiz hale getirebilirken bunları aylar veya yıllarca uğraşıyorsun.Yaş konusunda kesinlik tam olarak yoktur hiçibr zaman.Herkesin kendine göre yöntemleri vardır.Onları bilirsen ve yetkin varsa söyletebilirsin doğrusunu.(Bu konuya çok fazla girmiycem.Baştan söyliyim.Sonra yarım yamalak cevap veriyorsun gibi polemiklerle karşılaşmak istemiyorum.Çünkü bu işlere isteyerek veya istemeyerek bulaştıysan bir şekilde belli bir tecrüben oluyor mutlaka!)
Dediğim gibi yaş konusunda bunları bilimsel anlamda ispat edebilmek mumkun değil günümüz şartlarında.Zaten insanların varlığını bile kabul etmediği şeylerden bahsediyoruz burda öyle değil mi?!
Ayrıca 50 yaşında varlık 7000 yaşında varlığa söyletiyor evet ama bunu kendi gücüyle değil Kuran-ı Kerimin gücüyle ve iman ile yapıyor.Sorguya da tutar perişan da eder yaani yanılıyormuyum?!
__________________
Uğursuzluğa inanan, kâhinlik yapan, kâhine giden, büyü yapan ve yaptıran ve bunlara inanan bizden değildir, Kur'an-ı kerime inanmamış olur. [Bezzar]
Önce kendinize karşı dürüst olun.Yazdığınızla yaptığınız aynı değilse "yalancısınız" demektir! Mystical-Ex



Konu Mystical-Ex tarafından (05-20-2010 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir..
Mystical-Ex isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla