--->: Uzaktan cisimleri hareket ettirme videosu (Okumadan da oluyormuş .) )
Benim istediğim cevabı vermeyin kardeşim ...
Ciddiyetinizi takının , benim bildiğim budur diyin , vereceğiniz cevabın arkasında durup öyle cevaplayın. Cevaplayın ki herkes konu hakkında bir yorum yapabilsin, , konu üzerinde fikir belirtsin. Tartışıp en mantıklısı neyse ona ulaşalım...
Burası bilgi paylaşımı ve seviyeli tartışmaların yapılacağı bir platform. Birşey söyleyip , bir görüş belirtip , ondan sonra yöneltilen cevaplardan rahatsızlık duyacaksanız. Konu açmadan veya Fikir belirtmeden önce 2-3 kere düşünün.
Bilmen gerekiyorsa zaten sana öğretilir demişsin. RuhsalEnerji ailesi olarak bizim bu site üzerindeki misyonumuz , insanların bilmesi gerekenleri en güzel şekilde öğretmektir...
Senin manevi alemdeki üstadların ; Sağda solda 2000-3000 yaşında cinlere rastladım diyebilirsin , fakat sorarlarsa nasıl gördüğünü asla ama asla söyleyemezsin diye telkinde mi bulunuyorlar ???
2000-3000 yaşındaki cine nasıl rastladığını , nasıl gördüğünü , yaşını nasıl tespit ettiğini anlatamayacaksan - bu konuda hiç konuşmayacaksın...
Telekinezi konusundaki fikirlerini samimiyetimle merak ettiğimi söylüyorum. Neden insan telekinezi yapamaz , neden illa cinleri kullanmak zorundadır ?
|