Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-20-2010   #16
italyan
Banned
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 12
Rep Derecesi : italyan is on a distinguished road
Ettigi Tesekkür: 365
Aldigi Tesekkür: 601
Standart --->: Uzaktan cisimleri hareket ettirme videosu (Okumadan da oluyormuş .) )

Benim istediğim cevabı vermeyin kardeşim ...

Ciddiyetinizi takının , benim bildiğim budur diyin , vereceğiniz cevabın arkasında durup öyle cevaplayın. Cevaplayın ki herkes konu hakkında bir yorum yapabilsin, , konu üzerinde fikir belirtsin. Tartışıp en mantıklısı neyse ona ulaşalım...

Burası bilgi paylaşımı ve seviyeli tartışmaların yapılacağı bir platform. Birşey söyleyip , bir görüş belirtip , ondan sonra yöneltilen cevaplardan rahatsızlık duyacaksanız. Konu açmadan veya Fikir belirtmeden önce 2-3 kere düşünün.

Bilmen gerekiyorsa zaten sana öğretilir demişsin. RuhsalEnerji ailesi olarak bizim bu site üzerindeki misyonumuz , insanların bilmesi gerekenleri en güzel şekilde öğretmektir...

Senin manevi alemdeki üstadların ; Sağda solda 2000-3000 yaşında cinlere rastladım diyebilirsin , fakat sorarlarsa nasıl gördüğünü asla ama asla söyleyemezsin diye telkinde mi bulunuyorlar ???

2000-3000 yaşındaki cine nasıl rastladığını , nasıl gördüğünü , yaşını nasıl tespit ettiğini anlatamayacaksan - bu konuda hiç konuşmayacaksın...

Telekinezi konusundaki fikirlerini samimiyetimle merak ettiğimi söylüyorum. Neden insan telekinezi yapamaz , neden illa cinleri kullanmak zorundadır ?
italyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla