Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-23-2010   #25
ruhsalenerji
Administrator
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 134
Rep Derecesi : ruhsalenerji will become famous soon enoughruhsalenerji will become famous soon enough
Ettigi Tesekkür: 0
Aldigi Tesekkür: 4294967214
Standart --->: Yeni bölümümüz ve katılımlar hakkında

Alıntı:
maznik´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olur inşaallah ama olan gene benimgibilere olacak araştırma yapmak için ne çevrem var nede habvasla ilgilene arkadaşlarım ama benimki merak ve sevidihim için ne ögrendi isem bu siteler ve bikaçtane havas kitaplarını okumakla oldu
daha ne istiyon maznikim bende çevre var havasla ilgilenen arkadaş çok ayıp olacak diye msn bile açamıyorum ,havas kitabuı desen birisi dedemden kalma el yazması var dediğinde bile iyi iyi sakla onu ilerde değerlenir diyorum eskiden olsa kapısında yatardım bi sayfasını göreyim diye sen en güzel çağlarındasın ve çok güzel araştırmalar yapacağınada inanıyorum .bu alıştırma konularını boşverelim zaten ileride ses ve görüntü kayıtlı müthiş konular açacam onlar daha ilginç olacak ve zevkle katılacak izin vereceğimiz arkadaşlar .şimdilik kişmseye bişey demiyorum bu forumdaki en bilgisiz kişinin bile benim kadar bilgili olduğunu söylemekten başka ,asla kimse kendini küçümsemesin .
ruhsalenerji isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla