Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2010   #17
miracle
Madalyalı Üye
miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tecrübe Puanı: 18
Rep Puanı : 17
Rep Derecesi : miracle is on a distinguished road
Ettigi Tesekkür: 1129
Aldigi Tesekkür: 700
Standart --->: Bu Varlık Sizce Nedir ? Gerçek midir? Sahte mi?

evet daha önce padişahlarımızın da tılsımlı gömlekler giydiklerini,kılıçlarında tılsımlar olduğunu duymuştum. hatta düşmana görünmemek,savaşta galip olmak,kurşun geçmemesi veya yabani hayvanlardan korunmak için de bazı doğru ya da yanlış uygulamalara rastlamışızdır hepimiz kitaplarda. ama burada bezin kesilmesi bana tuhaf geldi,inandırıcılığını burada kaybetti yani bana göre. tamam sonuçta bazı ülkelerde kimsenin fazla rastlamadığı bu tür hayvanlar olabilir. sonuçta ne böcek türlerinin resimleri var,foruma konulduğunda bile hayretlere düşüyoruz. bu da onlar gibi çoğumuzun bilmediği bir canlı olabilir. ama asıl konu bence bu ormanda kendi halinde türeyip yaşayan bir canlı mı yoksa insanların simya ile oluşturduğu (haşa tabi ki yaratmak Allah'a mahsustur) bir varlık mı cin mi? işte o bez öyle tam tılsım yazan yerden kesilmiş olunca bana ormanda kendi halinde yaşayan hayvanı avlayıp bezin üstünde sergiliyorlar,ilgi çekmek için de tılsım yazan beze sarıyorlar gibi geldi. yani Davut bey sizin şimdi yüklediğiniz resimlerde tılsımlar tam şekilleri korunarak yapılmış. bölük bölçük birşey yok ortada. ama hayvanın sarıldığı bezde dikkatimi çekti tılsım yazılan yerler dahi dikkat edilmeden ortadan kesilmiş. bu durumda o bezde artık ne varsa,tılsım doğruysa bile yarısı kesilmiş gitmiş. sanki sırf gösteriş için o beze sarılmış gibi geldi.
miracle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla