Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2010   #38
ANDROID
Banned
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 26
Rep Derecesi : ANDROID is on a distinguished road
Ettigi Tesekkür: 1402
Aldigi Tesekkür: 1369
Question --->: Bu Varlık Sizce Nedir ? Gerçek midir? Sahte mi?

Alıntı:
Star67´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
onu maddeleştirdilerse benide cin yapabilirlermi acaba bi sormak lazım bunlara ben inanmıyorum böyle şeylere ve oldum olası hasta olduğum bu gizlilik muhabbetlerinede hiç itibar etmiyorum.. uzaylıların yakalandığına dair çıkan onlarca askeri belge resim vs var ama bi türlü bu uzaylıları göremedik incelenirken,yok gizliydi yok bi tek nasa biliyo bilmemn e bunların arasında yıllardır benim gibi bi adam hiççalışmadımı pat diye çıksın göstersin söylesin varsa buda öyle bişey bana göre
Öyle vallahi kardesim millet bu isi cocuk oyuncagina cevirmis isleri gücleri insanlari fantastik hikayelerle egelndirmek ve heyecanlandirmak.Televizyonlarda vs görüyoruz.Yok Loch ness canavari yok chupacabra yok Kurtadam ve Vampirler,simdi biri cikipta dün gece beyoglunda örümcek adami gördüm bile diyebilir ama olsun bunlar samata ama ilim ile uzaktan yakindan alakasi yok aksine.Büyüklerimiz ve bu havas isiyle ugrasanlar zaten demis cinlerin tiplerini ve kiyafetlerini filan merak etmeyin diye,kaybolursunuz sonra sizde cikip Aya Allah yazdiginizi düsünürsünüz aman dikkat arkadaslar.Herkezin kafasinda zaten bir sekil vardir kimisine göre cinler Hugoya benzer kimisine göre baska birseye vs en iyisi kendiniz tecrübe edin cunkü cin den cine fark vardir.Insandan insana da fark vardir.Ben böyle seyleri hic merak etmiyorum zaten cinleri görüyorum her an nerdeyse her ortamda ama dedigim gibi insanlarin düsündügü gibi degil,yanisira gözle sabitlemeniz bile nerdeyse imkansiz ama görmek isteyenler bir güzelcene halvete girsin az yesin az uyusun sonra görsünler bakalim cin neymis.Bu isler insani imanindan eder Allah muhafaza bakin gavurlarda zamaninda Allah Teala nin görünümünü filan merak etmisler en sonunda yasli beyaz sakali dedelerle camileri süslemeye kalkmislar neymis bu onlara göre,allahmis tövbe ya rabbim.Bu gibi nedenlerden dolayi zaten güzel Dinimizide bunlarin (Peygamber melek vs )Resimlerini yapmak yasaklanmistir en azindan sunnilikte bu böyledir.Cok sükür buna arkadaslar ama dedigim gibi fazla kafayi yormayalim bu yaratiklara.;)

Alıntı:
kuloglan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki Erbakan hocam cinler madem bu kadar güçsüz niye bu kadarda güçleri var?
Bir insanı aşık etme
Bir insanı öldürme
Işınlanma
Gayp hariç birçok şeyi bilme
vs vs
Birde bu bedenleşme olayını biraz daha açarmısınız?
Kardesim cinler sendeki kaynaklari ve potansyali sana karsi kulanirlar.Senin kanini emerek seni hasta eder senin beynindeki melekeleri yaniltarak onlari kandirarak vücuduna nufuz ederler.Cin dedigin nedir allah askina? Cinler bir cesit akili enerjidir dedim cin kim insan kim? Bak arkadasim bir biligsayar düsün sen pc sin tamam mi? Sana virüs giriyor senin CPU prosesörün güclü olmasina ragmen arkakapidan(Backdoor trojan) bir vüris girer biligisayarina ve fonksyonlari manipule eder VE sistemi cöktermeye calisir.Ama firewallin varsa (Aurayi düsün)cin min sisteme intikal edemez vs bu isler böyledir.Cin den korkmayacaksin insandan korkacaksin..Gayb harici bir cok sey biliyorlar tabiki Cenabe Allah cinleri sadece insanlara kötülük ögretsinler diye yaratmadi ki,cinler bostur demiyorum nasil diyebilirim onlarida Cenabe Allah yaratmistir onada sükür.Yilan yada Aslan düsün pek hayirli hayvan degildir ama onun yaratilisinda bile bir maksat vardir dengeyi düsün.Ama insana bak ates hava su toprak bütün tabiatlar mevcut herseyden önce kararimiz var

Konu ANDROID tarafından (08-07-2010 Saat 04:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Otomatik Mesaj Birleştirme
ANDROID isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla