--->: ses benzerliği
Alıntı:
hara´isimli üyeden Alıntı
ben ne sorguluyorum nede değiştirmek istiyorum yanlızca şarkı sölediğim zaman değiştirmek istiyorum buda niye insanlara komik veya anlaşılmaz geliyo açıkçası ben anlamış değilim ben ne aşk büyüsü yaparak başka birini kendime zorluyorum nede gururumu yerler altına alıp eski sevgilim yok ama farzedelimki var onu geri getiriyorum balmumundan kuş yapıp uçurmak normalde sesimi belli bi sanatçıya benzetmek istememmi tuhaf
|
Komik degil elbete düsüncelerine saygi duyuyor üyelerimiz.Ama bunu yapabilmek icin "iksir"arayisina cikman sadece komik degil aksine bence oldukca aptalca bir düsüncedir,üstüne alinma ama bu isler böyledir sonuc itibariyle realist olmak lazim burasi real hayat kimse kimseye benzeyemez benzemek isteyenleride anlayamiyorum.Sadece taklitini yapmak istiyorsun bahsetigin sanatcilarin sesine benzeyen bir sese sahip olmak istiyorsan Tiyatro dersleri alacaksin ve bol bol Playback yapacaksin.Oturdugun yerden iksir icerek olmaz bu.Bunun iksiri yoktur ve asla olamaz gercekci olmak lazim yasin kücüktür saygi duyarim ama Harry Potter filminde degiliz.
Konu ANDROID tarafından (08-13-2010 Saat 09:07 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Otomatik Mesaj Birleştirme
|