Konu: İnisiye
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-18-2010   #32
ruhsalenerji
Administrator
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 134
Rep Derecesi : ruhsalenerji will become famous soon enoughruhsalenerji will become famous soon enough
Ettigi Tesekkür: 0
Aldigi Tesekkür: 4294967214
Standart --->: İnisiye

Alıntı:
erbakan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bugüne kadar anlamis degilim star kardesim.Yahu nedir bu toplu saptirma calismalari insanlar adini inisiye koymus enteresan daha dün bizlere fetva vermeye calisan Hoca kilikli kisiler bugün forumlarda siraya girmis,neymis efendim medyumluk inisiyesimis yok cadi inisiyesimios bunlar kimden izin almis hangi akila hizmet ediyor anlamis degilim
bunlar iyice sıyırmış erbakan kardeşim ve bu tip kişiler çok olduğu için birbirlerinden cesaret alıop o yapıyosa bende yapıyım bari diyolar ya şimdi ben biraz arsız ve saldırgan olsamda aslında yufka yürekli ve hatır gönül sayan bi saldırganımdır oyüzden bunların arasında çok yakından tanıdığım kişiler ve herşeylerini bildiğim halde bişey diyemiyorum işte ne yapayım benim sadecve uzak dur dediğim birisi için nedennn diyen birisi olursa ikinciyi söylemyorum ve açıklama yapmıyorum erbakan kardeşim buyurusun gitsin kim ne almak istiyosa alsın bakalım izliyoz işte .asıl bomba bi hocamız var piyasada adam şimdi üyelerine beddua edebilme inisiyesi vermiş
ruhsalenerji isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla