Alıntı:
miracle´isimli üyeden Alıntı
bu kitap Murada Giden Yol Tılsım Büyü ve Çözümleri sanırım. o kitap bende olmadığı için içeriği hakkında hiçbir bilgim yok fakat internetten biraz araştırdım. bu kitap İmam Gazali hakkında büyü kitabı yazdı tartışmalarının çıkmasına neden olan kitap mı? çünkü netten okuduğuma göre bir ülkede İslam dışı olduğundan yasaklanmış.
İmam gazali'nin bir görüşüne rastlamıştım zaten daha önce de,büyü çözmek için önce büyüyü bilmek gerekiyor diye. sanırım bu kitapta büyü çözmek adı altında bir takım büyüye giren uygulamalar yer almış.
|
evet o kitap ben sana yollarım kitabı yoksa .islam dışılığını bırak her havas kitabı islam dışıda bunda apaçık büyüler var ve yazan kişinin ismi imamı gazali

bu her yıl akmlıma takılırdı en son konu açayım hem arkadaşlarda araştırsın komple .büyü çözmek için büyü bilme çoğu alimin benimsediği bir görüştür ona bişey demiyorum tabiki ama bu kitap farklı yani .ben şu ana kadar eserlerini inceleyen kişiler arasında bu kitabı zikreden birisi görmedim birazdaha araştıralım bakalım hepberaber