Konu: İnisiye
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-18-2010   #35
ruhsalenerji
Administrator
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 134
Rep Derecesi : ruhsalenerji will become famous soon enoughruhsalenerji will become famous soon enough
Ettigi Tesekkür: 0
Aldigi Tesekkür: 4294967214
Standart --->: İnisiye

Alıntı:
erbakan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen bunlarin yaptigi resmen moda olmus artik bilende bilmeyende birseyler yolluyor vs.
Gecen birisinle görüstüm internet üzerinden kardesimiz vefk filan hazirliyormus isi ticarete dömküs tabiki ya kardesim dedim bende bir vefk var taradim yolladim hoca kardesimize bir baksana suna bir ne yaziyor diye cocuktan cit yok,yani kardes simdi buna benzer binlerce örnek verebilirim.
Bilirsin kimi uyanik vatandasi zehirler örnegin aci biber tozu diye kiremit tozu satmaya kalkisir filan,iste bunlarda böyledir hepsini toplayacaksin atacaksin iceri,yaziktir günahtir vatandasa.Bir insan bu kadar sogukkanli ve bu kadar cani olamaz.Rezil köpekler gercekten söyleyecegim söz bulamiyorum ama Hoca köstümü ile fotograf cekilmis olan birsini görmüstüm bir baktim tesadüfen facebookta rastladim buna gözlerime inanamadim,masada raki iki sarisin yaninda inanamadim..Yani bir insan bu kadar iyi röl yapabilir ancak.Sahtekarligin bu kadarida olmaz..bilemiyorum ama tiksindim artik.
hehe çok doğru diyon erbakan kardeşim .elemanın biri aynı dediğin gibi şeyler yazmış arapça eğitimini bilmem nerden almış vefk eğitimi vs uzun yıllar arap ülkelerinde kalmış .bizim arkadaş dedi buna telefonda o zaman arapça anlatayım ben daha iyi anlarsınız bu arapça bile bilmiyo neler var ya benim forumdan attığım definecinin biri evliya olmuş millete dua etme yetkisi veriyo şimdi .insanlar kafayı yemiş ve artık pekde acımıyorum ben yılardır anlat anlat göster göster değişen bişey yok
ruhsalenerji isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla