buunu görünce bunla ilgili bir anım aklıma geldi ve gülmeye başladım yazıyımda sizde tebessüm edin biraz

bu formülü her denemeye niyetlendiğimde günü ya unutup ya kaçırıyordum bir dahaki ramazana yaparım artık diyordum sanırım 3 kere falan oldu sonra 4 sene önce birden yine aklıma geldi ,cami o zaman benim evle bitişik camiye bile girmiyorum kapıya halı serip kılıyorum desem yeridir

ama bu sefer gireyim dedim kağıdı kalemi aldım bi yanıma kuzenimi diğer yanıma yeğenimi oturttum

ama millet ne yapıyo diyecek diye bi çıkarıp bi sokuyorum kağıdı

sonra yazdım bitti az bi zaman geçti kuzen dediki abi yeni okunuyo hutbe yanlış yazdın

sonra bir daha yazdım .bu dört sene önceydi sanırım o zaman maddi bir sıkıntım yoktu sonraki 4 sene içinde battım

şu an batık starım yani

bide iloğlu demişki bunu kopya kağıdı ile fazla yazıparkadaşlara dağıttık herkese faydası oldu ,demek ben dağıtsaydım lanetli bu adam diye kimse selamda vermeyecekti ucuz yırttık battğımızla kaldık hamdolsun
eline sağlık ada123 kardeşim... tabi anımı yazdımda bana böyle olmuştur başkasına başka türlü olur bişey diyemem yani