Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2010   #20
yahoda
Üye
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : yahoda is on a distinguished road
Ettigi Tesekkür: 4
Aldigi Tesekkür: 10
Standart --->: yıldıznameye bakalım

nurullah bey iyisin hassın ama römork seviyosun samımıyetimi bagışla lütfen römorktan kastım ekstra eş
diyer taraftan kısmetinde bir baglılık var bunu bir sekilde çözdür yada ben bir örnek yazdım reçete onuda kullanabilirsin iyi bir sonuç alacagından eminim

star67 benim usul biraz farklı ama seni anladım senin cin degilde peri yeli denilen bir tabir vardır halk arasında bilirsin uğrama derler sen banyo yaparken yada karanlık bir yerde yanlızken seni ufaktan yoklamışlar ilk çocugun erkek olcak insallah bunları bir kenara yaz bir gün göreceksin o çocuktada sendeki olayların yansıması olacak bence iyi bir hocaya bir ayet yazdırmalısın çocuk için diceksin ben ne sordum sen ne saçmaladın ama bekle ve gör ksmetine gelince sen bazı insanlara çok güveniyosun onlara güveninin neticesinde seni resmen satışa getiriyolar buda sen haberin olmadan seni engelliyo bu benim yorumum her yigidin yogurt yiyisi ayrıdır taktır edersin seni görüyorum sende bu işlerin içindesin bence paylaşmalıyız eksik yerine tam olmalıyız sevgilerimle

Konu yahoda tarafından (09-03-2010 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Otomatik Mesaj Birleştirme
yahoda isimli Üye şimdilik offline konumundadır