Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-28-2010   #14
ruhsalenerji
Administrator
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 134
Rep Derecesi : ruhsalenerji will become famous soon enoughruhsalenerji will become famous soon enough
Ettigi Tesekkür: 0
Aldigi Tesekkür: 4294967214
Standart --->: Bu kağıtta yazılı olan nedir? ne işe yarar?

Alıntı:
Aykiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar hepinizden ama hepinizden tek tek özür diliyorum bilmem beni af edermisiniz insallah canu gönülden istiyorumki afedersiniz cünkü bu konuyu Elenorx kardesime rica ettim acsin diye ama ben bulamadim sitede cok özür diliyorum ne deseniz haklisiniz aptalligima verin Lütfen kimsenin hakkina tecavüz etmek degildir amacim Hele hele biorileri bana yardimda bulunurda bende ona veya onlara sükran borcumu sunmamak ne haddime bir de uzun zamandan beri siteye katilmadim ,.Elenorx bagisla beni Özür dilerim ok, En cok Korktugum olay Birilerini gücendirmek, Kul Hakki,,,,,,,

Hakkini helal et hakkinizi helal edin yine cok özür diliyorum,.

Star67 yorumlarinda hakli olabilirsin ,,öyle bir iznelim olusturmusum anlasilan böyle davranmakla ama bu kadar acimasiz önyargili olma bence cünkü elimizde olan tek bu kagit parcasinin ne oldugunun derdine düsmüstük,, amacimiz bir yerlerde reklam olsun diyede degildir,,sadece elimizde bulunan bu kagida yazilmis olan icerigindekini bilmekti yoksa yazdigin gibi o kadar havari bir kisiligimiz asla olamaz olamazda kardesim,. Insanin ilk evvela ilk önce kendisine olan saygisini kaybetmemesi gerekmektedirki oda bizde halen Allaha Sükürler olsunki mevcut,.
ne gördüysek ne yaşadıysak o ,evet elenorx ve ben sana çok kızdık bende ne söylediysem aynı konu ve şekil olsa yine söylerim zaten .elinizdeki kağıt parçalarının derdine düşmüşken burda bir sürü mesaj yazmış kişilerinde ne yazdığına bakarak bu derdiniz ve merakınızdan daha kısa sürede kurtulabilirdniz zaten ama insan girip bir teşekkür bile etmeyince her türlü zılgıtı hakeder sizinde hak vereceğiniz gibi .bu mesajınız bile bize yetti geç olsada sizdende Allah razı olsun biz her zaman buradyız bizle beraber olan kişiler içinde elimzden gelen desteği vermeye devam edyoruz bi sorun yok iyi paylaşmlar kardeşim .
ruhsalenerji isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla