Alıntı:
ilkerarda´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar dün gece tesadüf olarak buldum siteyi ve okuyup bakındıkça çok faydalı bilgiler olduğunu gördüm. öncelikle paylaşımlarınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler Allah tüm dualarımızı kabul etsin. arkadaşlar benimde bir sorunum var ve yıllardır müzdaribim bu sorundan. arkadaşlar 2007 yılında şu anki oturduğum eve taşındım ve taşındığım andan itibaren evde sorunlar kavgalar tartışmalar derken mutlu giden evliliğim 2 çoçuğuma rağmen 2010 yılında sonlandı. bu eve girdiğimden beri maddi manevi tüm sıkıntılar bitmek bilmedi. çok büyük kazancım olmasına rağmen bir gün önce elime geçen para ertesine güne yetmez oldu. her yeni gelen paraya karşın ya arabada sorun yada başka biyerde derken elimden kaybolup gitti yeri geldi ekmek parası dahi olmadı elimde ve üç kez iflas ettim yine toparladım kendimi.ayrıca eve geldiğimde yorgunluk halsizlik aşırı bir sinir uykusuzluk sürekli evde çıtırtılar sesler insana bi ağırlık basması vücutta dengesizlik vs vs... bunlara karşın tabi bende boş durmadım duyduğum iyi hocalara bakımcılara gittim hepsinin söylediği bende ve evin temelinde büyü muska olduğu. tabi bende olanların bir kısmını Allahın izniyle temizledik bir kısmı ise hala duruyo eminim buna yalnız evdekine yapacak bişey bulunamadı tek dedikleri biran önce evden çık lakin dediğim gibi ne borcu bitirebiliyorum nede evden çıkabiliyorum yani tam bir bataklıktayım çırpındıkça batıyorum. şuda var benden önce bu evde 3 aile oturmuş ve sonları hep benim gibi mutlu gelip ayrılıkla sonuçlanmış. dahada uzatmak istemiyorum bana eğer yardımcı olabilirseniz çok mutlu olucam.Allah şimdiden hepinizden razı olsun...
|
biz mutlaka sizleri biraz korku ile biraz aclik ile yahut mala cana veya ürünlere gelecek noksanlikla imtihan etmekteyiz.
sabredenlere müjdele (bakara suresi2/155)