Ruhsal Enerji  

Geri git   Ruhsal Enerji > Kur'an-ı Kerim İle Tedavi > Cin'in İnsan Bedeninde Bulunduğunun Teşhis Edilmesi


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
huddam elde etmek
Konudaki Cevap Sayısı
131
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
3514

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08-28-2011   #15
Administrator
Avatar Yok
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 7.642
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 134
Rep Derecesi : ruhsalenerji will become famous soon enoughruhsalenerji will become famous soon enough
Ettigi Tesekkür: 0
Aldigi Tesekkür: 4294967214
Standart --->: huddam elde etmek

Alıntı:
muhsin iyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bana gelen şeytanlar yanımda öyle bir zikir yapıyorlar dı ki... aman ALLAH. yani kardeşim. bunlar bir de tartışma platformu düzenlerler aralarında. kandırmak için. uzak durun. bir grup güya müslüman cindir bir grup kafir. müslümanlar sana destek verirler. ama aslında kafirdirler. şunu söyleyim müslüman cinler fitneye düşmeyin diye size yaklaşmazlar kolay kolay. vebali büyüktür bilirler. onların işi hadddinden fazladır. ibadetleri var zikirleri var. ama kafir ve münafıkların işi gücü senaryo yazmaktır. hüddam meselesi onların ezeli senryolarından biridir. uzak durun bu işlerden. Allahın peygamberin yoluna bakın. uyun. bu yolda hüddam yok.

medyumluk vardır. bilgi verirler. ama bunun ücreti de vardır. bedeli ağırdır. uzak durun bu işlerden. verdikleri bilgilerden de.
iyi polis kötü polis gibi diyosun yani hüddam demek illa bi cini zorla çalıştırmak hizmet ettirmek anlamında değildir tabiki ,bazen hiç davet yapmamış hüddamın ne olduğunu bilmeyen kişiler sırf yaptıkları ibadet sonucu Allahın lütfu olarak hayır işlerinde bir yardımcıda edinebilirler buda hadimdr o yüzden hüddam adı anılan herşeye tukaka d
iyemeyiz tabiki her ne kadar bahsettiğin şeyler bu işlerin yüzde doksanını oluştursa bile .
ruhsalenerji isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2011   #16
Aktif Üye
Avatar Yok
Üyelik tarihi: Jul 2011
Mesajlar: 216
Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı : 11
Rep Derecesi : muhsin iyi is on a distinguished road
Ettigi Tesekkür: 0
Aldigi Tesekkür: 101
Standart --->: huddam elde etmek

hüddam konusunda az çok kuşkum olsa ihtimalli konuşurdum. sadece kardeşane tavsiyem kelimeyi ağzınıza bile almayın. bakın kafir cinlerden söz etmiyorum çünkü bu hüddamlık şöyle dursun kelimesi bile (kelime olarak hizmetçileri hizmtçi edinmek demektir) müslüman cinleri bile deli ediyor. kafir cinler ise osurarak gülüyorlar size. senaryo hazırlıyorlar. zikir mürşid-i kamil rehberliğinde olmazsa bu tür ziyanları getirir. körün eline neler verilmez. diyorum ki gidin karınıza kız kardeşinize bu kelimeyi bir kullanın deyin ki siz benim hizmetçimsiniz aldığınız tepkiye bakın. nefis damarıdır bu söz. cinlerdeki nefis damarı daha büyüktür. kuranda şeytanla ilgili aytler de mi aklınıza gelmez. yani bizim ilmel yakin halimize güvenmiyorsanız. aklınızı başınıza toplayın. ne kuranda ne hadiste bu meseleler yoktur. havas ilmi olarak geçer ama bu havaslar bizim gibi beşerlerdir. evliya değillerdir. sizler gibi biraz zikir çekerler. korkarlar demeye evliyayım diye havas diye bir şeyler söylerler. yoksa havas (seçkin) demezler şu evlya k.s. derlerdi. bakın bakalım hiç bir evliya böyle bir şey demiş mi. benim esmaül hüsna çalışmamı okuyun. bu sitede. okuyan yok. bu konuda bilmezseydim bu kadar emin konuşmazdım. hüddam meselesi kadar milletin saf müslümanların ayağını kaydıran bir şey yok. star 67 nu sitenin sahibiyim diye seni kovarım diye tehit kokusu aldım keşke yapsan da ben de kurtulsam. işim var. vebal üzerimde kalksın diye millete cevap yetiştirmekten ibadete vakit kalmıyor. ama gerçek bu star 67. hüddam kelimesinden cüzzamalı gibi kaç. yoksa bu kelime başına işler açar. yeminle söylüyorum son nefeste bu itikadın yüzünden imanını şeytana satarsın. o kadar tehlikeli. bu kelimeden bile kaç. hüddamlık edinmek şurada dursun. benden söylemesi. Allah rızası için tabii. inşallah yazımızda bu niyetten başak bir şey yoktur.

cinlerin müslümanlarından da dost edinmeyin. bak psikolojilerini kısaca söyleyeyim. nasıl bir çıplak bayanla yalnız kalsak cinsel olarak tahrik ouruz. orgnlarımız oynamaya başalar. elimizde olmayarak. onun için tabiii bu durum haram. adamı zinaya götürür. bunun gibi cinlerde de aşğılık kompleksi vardır. bizim kadar zeki değillerdir. seninle müslüman da olsa bu nefis damarıyla elinde olmadan ilişki kurar. bu aşağılık kompleksinden yine elinde olmayarak sana hakim olmaya çalışır. bundan dolayı yoldan bile çıkarlar. seni de yoldan çıkarırlar. itikadını da bozarlar. onun için akıllıları da benim gibi diğer müslümanları uyarır. insanlardan uzak durun diye. yani bunların müslümanları da bizler gibidir çoğu. namazlarını kılmazlar. yasaklardan pek çekinmezler. ben müslümanım diye geçinirler. nefislerine uyup erkekeleri kandırıp yoldan çıkarırlar. medyumlara genelde böyle müslüman cinlr hizmet eder. uzak durun kardeşlerim. cin suresinde bazı erkekeler bizden bazı cinlere sığınırlardı hitabı bu medyumlaradır. medyumluktan uzak durun. o da bir hüddamlık çeşididir, insana zarar getirir. müslüman cinler elinde olmadan nefislerine kanıp size zarar verirler.

hüddam meselesi kadar tehlikeli tabii zikir ehli için mesele görmedim. zikirde sadece Allah rızasını gaye edinin. lütfen benim bu sitedeki esmai hüsna isimli makalemi okuyun. Allah rızası dışında ne olursa olsun kalbinizde başka bir gaye olursa o zikir size zarar verir. aman bu noktaya dikkat edin. zikirde şeytana bir açık kapı bırakırsanız oradan girer hak suretinden gelir (bu bir nevi şirk olduğu için Allah izin verir) ayağınızı kaydırır. kardeşlerim hırsızlar zenginin malına bakar. fakir kapıyı açık bıraksa da dönüp bakmazlar. zikir ehli onların gözünde böyledir. zengin sınıfındandır. Aman dikkat edin. Allah rızasına dikkat edin.başka hiç bir gayeniz olmasın. bu sitede kardeşlerim şeyhten tariakatten pek hoşlanmıyorlar. bunu anladım. ama bari bu sözüme kulak verin. zikirde Allah rızası dışında bir gayeniz olmasın. Onun rızası beraberinde cenneti de getirir, dünyalık şeyleri de.

Konu muhsin iyi tarafından (08-28-2011 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Otomatik Mesaj Birleştirme
muhsin iyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2011   #17
Amatör Üye
SADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi: Jul 2011
Mesajlar: 74
Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı : 11
Rep Derecesi : SADER is on a distinguished road
Ettigi Tesekkür: 189
Aldigi Tesekkür: 45
Standart --->: huddam elde etmek

Alıntı:
muhsin iyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
zikirde Allah rızası dışında bir gayeniz olmasın. Onun rızası beraberinde cenneti de getirir, dünyalık şeyleri de.
Son söz yazının özeti gibi oldu. Eyvallah.
İlahi ente maksudi ve rıdake matlubi.
SADER isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2011   #18
Administrator
Avatar Yok
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 7.642
Tecrübe Puanı: 10
Rep Puanı : 134
Rep Derecesi : ruhsalenerji will become famous soon enoughruhsalenerji will become famous soon enough
Ettigi Tesekkür: 0
Aldigi Tesekkür: 4294967214
Standart --->: huddam elde etmek

Alıntı:
muhsin iyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
star 67 nu sitenin sahibiyim diye seni kovarım diye tehit kokusu aldım keşke yapsan da ben de kurtulsam. işim var. vebal üzerimde kalksın diye millete cevap yetiştirmekten ibadete vakit kalmıyor. ama gerçek bu star 67. hüddam kelimesinden cüzzamalı gibi kaç. yoksa bu kelime başına işler açar. yeminle söylüyorum son nefeste bu itikadın yüzünden imanını şeytana satarsın. o kadar tehlikeli. bu kelimeden bile kaç. hüddamlık edinmek şurada dursun. benden söylemesi. Allah rızası için tabii. inşallah yazımızda bu niyetten başak bir şey yoktur.
hüddam hüddam hüddam hadim hadim hadim hüdsdamiye hadimiye vs vs vs bak bişey olmadı .

arkadaşım ben bu sitenin sahibiyim ama yüzlerce beş para etmez adama sahtekara ve kafayı kırmış kişilere diğerler değerli üyelerime gösterdiğim gibi saygı gösterip aynı haklardan faydalandırıp tahammül ediyorum ve bu görevimide çok iyi yaptığıma inanıyorum ,istersen bırakta atılması gereken kişilerede karar verip infazı kendim yapabileyim demi .

senden kimse ibadetini bırakıp burda vaaz vermeni istemiyor zaten sen içinden gelip paylaşım yapmak istediğin müddetçe yap teşekkür eder ve saygı duyarız Allah razı olsun ama sıkıntı basıyosa hiç foruma girip konuları okumaki kafan rahat olsun he giriyosanda afra tafra bilmişlik düzeyini biraz sınırlı tutarsan bu foruma saygı gösterdiğin anlamına gelir bizde ona göre cevaplarımızı ayarlarız ,bu konularla yeni ilgilenmeye başladığın ve tandıklarının sınırlı olduğunu zannediyorum o yüzden seninle ilgili kişisel fikrimi söyliyim sende saygı duyarsın inşallah ,öncelikle kendin yarım yamalak edindiğin bilgilerle hastalanmışsın ve gittiğin kişiler gözünde büyüttüğün kişiler bu işlerden almadığı ve halk ağzıyla yapabildikleri kadar seni korkutmuşlar ve henüz tam tedavi olamamışsın ,arasıra aklın başına geldiğinde çektiğin acları aktarmak istiyosun ve saygı duyuyorum çokda güzel yapıyosun ama herkes senin gibi değil tabiki sana zarar veren yaratıklar banada verecek diye kesin bi kanıya kapılma ve beni düşünme ,kaldıki benim hüddam ilmiyle vs bir çalışmam yok kendimi hüddamlara yem edecek bi davranışımda yok bahsettiğin şeylerin çoğunun doğru olduğunuda geçmiş mesajlarımda belirttim senin bildiğinin on katını biliyorum desem yanlış olmaz bu konularda hatta şu an çok ünlü medyatik ve saygı duyulan bazı hocaların son durumlarıyla ilgili bir konu üzerinde çalışıp forumla paylaşma arifesindeyim faydalı bi paylaşım olacak ve senin şifaen anlattığın şeylerin somut kanıtları olarak çoğu kişinnde işine yarayacak .
bu ililmerde sırlar başka sırlarla gizli kelimeler kavramlar herkesin kafasında değişik imajinasyonlar oluşuyor ve bilgilerde çok karışık tutarsız o yüzden ben bile şu kesin şudur diye bir açıklama yapmazken sen bu ilimlere ilgiduyan herkesin çarpılıp aradan çıkacağını ve hüddam dediğim varlıkların insanlara dalge geçip çabalarını seyreden komik mahluklar olduğunu söylediğin için sana kızmıyor ama katılmıyorumda o yüzden diyeceğim bildiğin kadar konulara katkıda bulunup kendi kişisel fikirlerini vermenin ötesinde çok iddilı açıklamalar ve ona buna akıl vermeler yapsan daha iyi olur mesela sen benim dengimmsinki tutup bana hüddamla uğraşma seni şöyle yapar böyle yapar diyosun senin hocam dediğin kişiler bile yıllar önce gelip bize sorusormuştur belki o yüzden açıklamalarını genel olarak yap kimseyi hedef alarak yapma bunu yaptın diyede seni forumdan atacak halim yok tabi dleğim bu moddan çıkıp doğru düzgünpaylaşımlara katılman ve biraz bilgilenmen ,benim senden daha çok işim ve sorumluluğum var ve senden daha çok günahım olduğu için ibadete vakit ayırma zorunluluğundafazla ama hepsini becermeye çalışıyorum sende bi daha bana ders vermeye kalkarak böyle uzun mesajlar yazdırıp vaktimi almazsan sevinirim , ben senle aynı alemde değilim şu an .
ruhsalenerji isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2011   #19
Aktif Üye
Avatar Yok
Üyelik tarihi: Jul 2011
Mesajlar: 216
Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı : 11
Rep Derecesi : muhsin iyi is on a distinguished road
Ettigi Tesekkür: 0
Aldigi Tesekkür: 101
Standart --->: huddam elde etmek

Alıntı:
Star67´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hüddam hüddam hüddam hadim hadim hadim hüdsdamiye hadimiye vs vs vs bak bişey olmadı .

arkadaşım ben bu sitenin sahibiyim ama yüzlerce beş para etmez adama sahtekara ve kafayı kırmış kişilere diğerler değerli üyelerime gösterdiğim gibi saygı gösterip aynı haklardan faydalandırıp tahammül ediyorum ve bu görevimide çok iyi yaptığıma inanıyorum ,istersen bırakta atılması gereken kişilerede karar verip infazı kendim yapabileyim demi .

senden kimse ibadetini bırakıp burda vaaz vermeni istemiyor zaten sen içinden gelip paylaşım yapmak istediğin müddetçe yap teşekkür eder ve saygı duyarız Allah razı olsun ama sıkıntı basıyosa hiç foruma girip konuları okumaki kafan rahat olsun he giriyosanda afra tafra bilmişlik düzeyini biraz sınırlı tutarsan bu foruma saygı gösterdiğin anlamına gelir bizde ona göre cevaplarımızı ayarlarız ,bu konularla yeni ilgilenmeye başladığın ve tandıklarının sınırlı olduğunu zannediyorum o yüzden seninle ilgili kişisel fikrimi söyliyim sende saygı duyarsın inşallah ,öncelikle kendin yarım yamalak edindiğin bilgilerle hastalanmışsın ve gittiğin kişiler gözünde büyüttüğün kişiler bu işlerden almadığı ve halk ağzıyla yapabildikleri kadar seni korkutmuşlar ve henüz tam tedavi olamamışsın ,arasıra aklın başına geldiğinde çektiğin acları aktarmak istiyosun ve saygı duyuyorum çokda güzel yapıyosun ama herkes senin gibi değil tabiki sana zarar veren yaratıklar banada verecek diye kesin bi kanıya kapılma ve beni düşünme ,kaldıki benim hüddam ilmiyle vs bir çalışmam yok kendimi hüddamlara yem edecek bi davranışımda yok bahsettiğin .
KARDEŞİM, biz kimseyi itham etmedik. hüddam konusunda söylediklerimiz bir dost ağzıylaydı. ama sen beni tanımdan bayağı yargılara varmışsın. hastaymışım, tedavi oluyormuşum vallhi bayağı beni güldürdün. cinlerin mi var. onlar mı söyledi. yalan çok söylerler onlar. ona göre. neyse. yine de delileri anlayacak kadar hoşgörülü olduğuna sevindim. ben deli değilim de belki bazıları o sınıfa sokar. ne bileyim. iyi iyi akıllı adamsın. kusura bakma. biraz nasırına bastıksa. ama ibadetlerini yapan birisi olarak senden gerçeketen özür dilerim. kusura bakma. müslüman adam Allahın nuru ile görür. olur bu hüddam meselesi. çok kişiyi imansız ahirete götürdü. sen biraz kızmışsın önemi yok. yeter ki bize kız. gerçeği kavra da. selametle sayın yönetici. bize de namazlarında dua et. unutma. yöneticilerin duaları makbuldür. samimiyetle istirham ediyorum. Allah seni İslama hadim eylesin. Amin.
muhsin iyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2011   #20
Amatör Üye
Avatar Yok
Üyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 75
Tecrübe Puanı: 2
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Türkkan is on a distinguished road
Ettigi Tesekkür: 243
Aldigi Tesekkür: 34
Standart --->: huddam elde etmek

son cumlenızdekı dua cok guzel olmus.Rahman hepımızı ıslamıyete hadım kılsın ınsallah. yazılarınızdan faydalandıgım bolumler oldu, ozellıkle son nefes olayıyla ılgılı yaptıkları numaralar hakkında.Allah razı olsun tesekkurler.
Türkkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2011   #21
Aktif Üye
Avatar Yok
Üyelik tarihi: Jul 2011
Mesajlar: 216
Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı : 11
Rep Derecesi : muhsin iyi is on a distinguished road
Ettigi Tesekkür: 0
Aldigi Tesekkür: 101
Standart --->: huddam elde etmek

hadim klimesini bilrek kullandım. demin çok söyledi ya hüddam diye. hadimle hüddam aynı kökten. o kelime yerine bunu söylesin diye özellikle seçtim ve samimiyetle dua ettim. benim gerçek bir dost olduğumu anlar inşallah...türkkan son nefes açıkgözlükle zekilikle kazanılmaz. o ürünü biçme zamanıdır. ekeceksin ki biçeceksin. ekmezsen ne biçeceksin.
muhsin iyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
elde, etmek, huddam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +5 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:50 .


Aşırı Kanama Büyüsü, Çocuklar İçin Uygulamalar, Vehabbilik, Ruhsal Cafe, Soğutma Büyüsü, Serbest E-Kitaplar, İlmu'z-Zahîr, Telepati, Tarikatlar, Kitap Tanıtım İnceleme, Ramazan Bayramı, İlmu'l-Feraset, Psikokinezi / Telekinezi, İlmu'l- Vefk, Ü-V, İlmu'l-Havâs Genel Açıklama, Güvenlik Kamerası Driverleri, Kişisel & Manevî Gelişim, İlmu'l-Havâssu'l Celcelûtiyye, Kutlu Doğum - Mevlid Kandili, Kadir Gecesi, Deja Vu, Kadiyanilik, Ahd-i Atik Tevrat/Hz.Musa (A.s), Erkeğin Bağlanması, Müsebbihe, Aşk Büyüsü, Tütsüler & Buhurlar, İlmu's-Simya, Fax/Modem Driver, İlmu'l-Havâssu'l Cevşen, S-Ş, İlmu'l Ahkâm-ı Nücum, Selefiyye, Aile, Evlilik & Çocuklar, Mürcie, Notebook Driver, Cin'in İnsan Bedeninde Bulunduğunun Teşhis Edilmesi, K-L, Evrensel Enerjiler, İlmu'l-Bâtın, Cebriyye, Cin Ve Büyü'den Korunma Yolları, Durugörü, Mezhepler, İlmu's-Sihr, İlmu'l-Havâss'ın Kolları, Alışverişi İptal Büyüsü, Parapsikoloji, Şifâ & Tedavî, Fıkıh, Sağlık, Kutsal Kitaplar, Duruişiti, Ezoterizm, Mürekkepler & Yazım Malzemeleri, Reenkarnasyon, Zilkade Ayı, Vehim Büyüsü, Arapça Kitap Tercüme, Selefiyye II, Özel Paylaşım Bölümü, Levitasyon, Bektaşilik, Maji Çalışması, Maliki mezhebi, Diğer Dinler & İnançlar, Halvetiyye, Maturudiyye, Hanefi mezhebi, Şifalı Taşlar, Video kameralar (arıza ve kullanım), Tasavvufta Kavramlar, İlmu'l-Havâssu'l-Esmâu'l-Husnâ, İlmu'l-Havâssu'l Berhetiyye, Şaban Ayı, Haftanın Fırsatı, Güzellik & Sağlıklı Bakım Önerileri, İlmu'l-Kimya, Antik Uygarlıklar & Örgüt Ve Cemiyetler, İlmu'l-Havâssu'l-Kur'ân, Sözlük & Alfabeler, Sahâbeler ve Hayâtü's-Sahâbe, A-B, Evliliği Bozma Büyüsü, Bayramiyye, Muhabbet Büyüsü, Mevleviyye, İlmu'l- Ledünni, Nusayrilik, Metafizik Video Bölümü, Tarih, Tedavi İçin Ayetler,Dualar ve Rukyeler, Cinler ve Ruhsal Varlıklar Alemi, Ruhsalenerji Araştırmaları, Hipnoz, Televizyon & Radyo, Kayıp & Çalıntı, Teknik Destek, Felsefe, İlmu't-Tıp, İlmu'n -Nebati Şifa, Tartışma Platformu, Hak Din İslam, Teknik Destek, G-H, İlmu't-Tabir-i Rüya, Kısmet & Şirinlik, Cemaziyel Ahir Ayı, Büyü Çeşitleri Ve Çözümleri, Definecilik, Korunma, Pcmcıa Driverler, Cazibe Büyüsü, Kurban ve Kurban Bayramı, Aşure Günü, Rebiül Evvel Ayı, Psikoloji, Caferiyye, Sinema, Duyurularımız & Yeniliklerimiz, Kurallarımız & Uyarılarımız!, Görüş ve Önerileriniz, Sorun ve Şikâyetleriniz, Hac, Dâ'vet & Azîmet, WebCam Sürücüleri, Dua İstekleri, Işınlama Ve Teleportasyon, Fal & Tarot, İlişkiler & Duygular, Allah Celle Celâluhû ve Esmâül Hüsnâ, İlm-u'l Huddam, Hadis-i Şerifler, Cep Telefonları, T-U, Alevilik, Muharrem Ayı, S-Ş, Havas Okulu, Güncel Haberler, Sevgi Büyüsü, Regaib Kandili, İncil/Hz. İsa (A.s), Bahailik, Büyü Maji Uygulamaları & Davetler, Ayırma Büyüsü, Peygamberler, İlmu'l-Havâs Ocağı & Malzemeleri, Bakım & Tavsiye Bölümü, Kötü Alışkanlık & Huylar, Melamiyye, Osmanlıca Kitap Tercüme, Babilik, Galibiyet & Dil Bağlama, Ethernet Kartları, Bio Enerji, Tasavvuf Klasikleri, Dini Filmler & Belgeseller, Hz. Muhammed Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem, Tv Kartı Sürücüleri, Arapça Uygulamalar, Kültür & Sanat, Hurufilik, Bluetooth Driver, Havass Çalışması, Melamiyye, İlmu't-Tılsımat, İlmu'l-Havâs'ta Uygulama Şartları, Wicca Ve Maji, Bilgisayar, Maziden Olaylar, Kadiriyye, Recep Ayı, Forum Zikirleri, Uydu Cihazları, Havas İlmi Soru Cevap & Yardım İstekleri, Alimler ve Evliyalar, Toplu Enerji Uygulamaları, Bakım Çeşitleri & Metodları, Enerji Okulu, Diğer Formüller, Medyumlar & Medyumluk, Meditasyon & Yoga & Tai Chi Chuan, Usui Reiki, Rıfai'ye, Mübarek Aylar, Mübarek Günler ve Geceler, Ramazan Ayı, Zebur/Hz.Davud (A.s), Kuantum, Cemaziyel Evvel Ayı, Hanbeli mezhebi, Vcd & Dvd arızaları ve kullanımı, Hayatın İçinden, I-İ, Sevgi & Saygı, Exorcism /Şeytan Çıkarma, Aura, Alfabeler & Harflerin sırları, Kundalini Reiki, Es'ariyye, Metafizik, Zilhicce Ayı, Rebiülahir Ayı, İlm-u'l Hurûf, Elektronik, Bağlama Büyüsü, Safii mezhebi, Doğa Üstü Olaylar & Hikayeler, Ed-Duâu Silahu'l Mü'min, Psişik Güçler, Toplu Enerji Çalışması, Astronomi & Astroloji, Canbar Büyüsü, Ticaniyye, Cinci Ve Büyücülerin Teşhisi, İlmu'l-Hayvan, P-R, Dürzilik, Evlilik Büyüsü, Karı Koca'yı Ayırma Büyüsü, Eğlence & Mizah, Tv arızaları, Hâricilik, Yazıcı Sürücüleri, E-F, Bektaşiyye, Kur'an-ı Kerim, Ismailiyye, Workshop, Hacet & İstek, O-Ö, Y-Z, Kaderiyye, İlmu'l Kevn-i Fesad, Eğitim & Kadın, Tasavvufî Müzikler, Tasavvufî Makaleler, İlmu'l-Havâs Genel Uygulamalar, Celvetiyye, Sia, Miraç Kandili, Safer Ayı, Mutezile, Resim & Video, İlmu'l- Lügat, Dini Hikayeler & Makaleler, Bilim & Teknik, Zikir, Diğer Büyüler Ve Çözümleri, M-N, Nakşibendiyye, Fotoğraf Makineleri, Psikometri, Yönetim Bölümü, Astral Seyahat, Yaşadığımız Dogaüstü Olaylar, C-D, Şevval Ayı, E-Kitaplar, Rızk & Bereket, Ses Kartı Sürücüleri, Es-Selamü Kable’l Kelam, Yezidiyye
Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0